Hacılar İlkokulu

WEB https://selendihacilarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Rahman Hacılar Köyü SELENDİ / MANİSA
VİZYON : Geçmişini tanıyan; bugününü aydınlatan; geleceğine yön veren bireyler yetiştirmek
MİSYON : Tüm paydaşlarımızla birlikte; Türkiye Cumhuriyetinin temel ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışan, değerlerimize sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş, araştıran, inceleyen ve çözüm üretebilen bireyler meydana getirmek.
BAŞARILAR : 2015-2016 eğitim öğretim yılında Dyned projesinde il genelinde 1. olmuştur.

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Rahmanlar okulu öğretmenleri ile birlikte 20 ye yakın kişiden oluşmaktadır.
Ulaşım : Okulumuzun servisi bulunmakta olup Rahmanlar ilkokulu/ortaokulu öğretmenleriyle birlikte 20 ye yakın kişiden oluşmaktadır. Köy okulları arasında servisi olan ender okullardandır. Okulumuzun 2 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni normu bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hacılar mahallesi Selendi/ Manisa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 32 km ilçe merkezine uzaklıkta ve yaklaşık 45 dakika sürmektedir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun 2 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni normu bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :